Algemene voorwaarden DJ-Sethuren.nl

Home / Algemene voorwaarden DJ-Sethuren.nl

Algemene Voorwaarden

De onderstaande algemene voorwaarden gelden voor alle orders die geplaatst worden bij DJ-sethuren.nl

Indien u deze algemene voorwaarden wilt ontvangen dan kunnen wij u deze toe sturen

Verhuur Voorwaarden
Indien je een DJ, DJ-set,geluid of een combinatie hiervan huurt dan stemt u in met de volgende voorwaarden!

Bezorgkosten Verhuur producten
Onder bezorgen verstaan wij het brengen en ophalen van de gehuurde producten, een uitleg en het aansluiten.
Indien je tijdens de avond een probleem onder vindt dan kunt u ons ten alle tijden telefonisch bereiken, dit kan zowel overdag als s’nachts.
Alle genoemde huurprijzen zijn inclusief btw en exclusief bezorgkosten. Hieronder kunt u precies zien wat de kosten voor het bezorgen zijn.

Bezorg- en installatiekosten verhuur producten per 1 september 2015
Vanaf 0 km tot 5 km = Gratis
Vanaf 5 km tot 15 km = €25,00
Vanaf 15 km tot 20 km = €45,00
Vanaf 20 km tot 30 km = €55,00
vanaf 30 km tot 40 km = € 65,00
Vanaf 40 km tot 50 km = €75,00
Vanaf 50 km tot 60 km = € 85,00
Vanaf 60 km tot 80 km = €95,00
Vanaf 80 km tot 100 km = €105,00
Vanaf 100 km en meer prijs op aanvraag

Toeslagen laden/lossen:
Op stads centrum zullen wij voor de verhuur een bezorgtoeslag van 25,00 euro toepassen.

Aflevering uitsluitend gelijkvloers of op etage met lift

Verhuur Apparatuur en aansprakelijkheid:

Het gehuurde materiaal is te allen tijden eigendom van DJ-sethuren.nl. De huurder is tijdens de gehele huurperiode geheel verantwoordelijk voor het gehuurde materiaal. Men neemt in acht dat de apparatuur te bedienen en te vervoeren is op een verantwoorde en veilige manier. Tevens is de huurder in ieder opzicht aansprakelijk voor eventuele vermissing of beschadiging en zal hij/zij iedere mogelijke actie dienen te nemen of verdere schade te beperken dan wel te vergoeden. Men dient rekening te houden en zo ook preventieve maatregelen te treffen indien dit noodzakelijk is. Het is dan ook te strengste verboden om apparatuur/producten onbeheerd achter te laten dan wel op een niet voldoende beveiligde plaats achter te laten of te staan. Iedere vorm van vermissing, beschadiging of defecten dienen direct te worden gemeld aan de contact persoon van DJ-sethuren.nl. Let op borg is slechts voor kleine zaken indien er meer schade is ontstaan of apparatuur is bijvoorbeeld gestolen is de huurder aansprakelijk voor het volledige schade bedrag plus eventuele gevolg schade of winstderving die hier uit voortkomt.
Diefstal, schade, vermissing

Bij diefstal, schade, vermissing van onze huurmaterialen zal de hoofd huurder volledig aansprakelijk worden gesteld voor alle gemaakte kosten en schade die hier uit voortvloeit. Bij diefstal en vermissing dient u uiterlijk binnen 24uur na melding ons in kennis te hebben gesteld. Tevens bent u als huurder in geval van diefstal,of vermissing verplicht aangifte te doen bij de politie. Dit dient te gebeuren op zeer korte termijn of ter wel binnen 48uur van enig boven genoemd voorval. Wij behouden ons het recht de betaalde borg in dit geval vast te houden.

Als uw gegevens bij ons bekend zijn gaan wij er ook vanuit dat deze juist zijn ingevuld. Indien de gegevens niet juist zijn (bijvoorbeeld een niet bestaand adres of een nep order) doen wij hier direct aangifte van (grapjes worden dus niet geaccepteerd) Indien u toch een nep order plaatst behouden wij ons het recht om hier voor een boete op te leggen van de gemaakte kosten. Let op want indien u onze site bezoekt is uw IP adres direct bij ons in het systeem opgeslagen en bent u te achterhalen.

Uw gegevens: 
Indien u een bestelling doet, geeft uw ons het recht om uw gegevens op te slaan in ons systeem. Uw gegevens worden alleen door ons gebruikt en niet verstrekt aan derden.
Algemeen: 
Wij behouden ons het recht om teksten, prijzen en artikelen te verwijderen, te wijzigen of te veranderen alle prijzen en teksten zijn onder voorbehoud van typ of plaats fouten.
Copyright: 
Alle afbeeldingen en teksten zijn speciaal gemaakt voor DJ-sethuren.nl. Het is dan ook verboden om deze te gebruiken zonder daar toestemming voor te hebben verkregen bij de auteur van deze website. Indien u dit toch doet zullen wij maatregelen treffen. Alle afbeeldingen zijn zichtbaar en onzichtbaar gemerkt om aan te kunnen tonen dat deze van DJ-sethuren.nl zijn.

Belasting: 
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Indien de DJ wordt ingehuurd voor danceparty’s zal de BTW 6% bedragen om dat deze activiteiten vallen onder ”kunstenaars”