Muziek van dj-sethuren.nl

Wil jij inspiratie op doen voor de muziekstijlen op jouw evenement?
Wij bieden muziekstijlen aan die uit een lopen van heerlijke lounge muziek tot aan de hedendaagse top40! Alle muziekstijlen zijn te combineren voor een perfect opbouw van jouw evenement of feest.
Via ons Mixcloud kanaal kun je uren luisteren naar de verschillende dj-mixen die wij aanbieden. Mixcloud.com is een website waar dj’s, labels en andere muziekfanaten.
Mocht je zelf geen muziek plaatsen dan is het nog handig om lid te worden. Je kunt dan je favoriete mixen markeren of je kunt een reactie geven om een van de mixen die je leuk vind.

Zit de muziekstijl van jouw voorkeur er niet tussen neem dan contact met ons op te kijken naar de mogelijkheden.

Je kunt hieronder luisteren naar de muziek van DJ-sethuren.nl

Jazz Lounge by Dj-Sethuren.Nl on Mixcloud

Lounge by Dj-Sethuren.Nl on Mixcloud

House Mix by Dj-Sethuren.Nl on Mixcloud

Deep House by Dj-Sethuren.Nl on Mixcloud

Future House Mix by Dj-Sethuren.Nl on Mixcloud

De hedendaagse house muziek heeft ontzettend veel stromingen, dit vinden wij een zeer positief geluid, maar kan voor de leek een verwarring zijn.
We hebben ons Mixcloud kanaal speciaal ingericht voor het beluisteren van verschillende muziek stijlen zodat je kennis kunt maken met de verschillende soorten muziek van dit moment.
Uiteraard wordt dit kanaal continu bijgehouden met nieuwe mixen van de muziek van dit moment. Reacties op onze mixen zijn natuurlijk altijd welkom, we staan altijd open voor zowel positieve als negatieve feedback om zo onze kwaliteit te verbeteren.

Ben je nog niet uitgeluisterd? Beluister dan ook eens het Mixcloud kanaal van Digital Skills.
Digital Skills is exclusief te boeken via Dutch DJ Booking.